Pascal Minne, vennoot en bestuurder bij Petercam en een vertrouweling van AB InBev-bestuurder Alexandre Van Damme, verliet de raad. In zijn plaats komt Maximilien de Limburg Stirum, eveneens een vertrouweling van Van Damme. De Limburg Stirum was directeur strategie bij NPM, de holding van Albert Frère.

Stirum is ook bestuurder bij Société Familiale d'Investissements. Via die Luxemburgse holding lanceerden de AB InBev-families mee een uitkoopbod op de koffieproducent Douwe Egberts.

De tweede nieuwe bestuurder is burggravin Diane de Spoelberch (1958). De burggravin is getrouwd met Charles Adriaenssen, die in het begin van het millennium twee mandaten vervulde als bestuurder bij het toenmalige Interbrew. Diane de Spoelberch volgt graaf Arnoud de Pret (1944) op, decennialang als bestuurder actief in de brouwerijgroep.

De operatie past in de verjonging en ook wel vervrouwelijking van EugéniePatriSébastien. Diane de Spoelberch is, na Edwine van der Straten Ponthoz (1943), de tweede vrouw in de raad van bestuur van EPS. Ze kan de eerste vrouwelijke familiale bestuurder worden bij AB InBev. Het belang van Diane de Spoelberch in AB InBev schuilt in de holding NV Oaks Estate. Ze is de dochter van de in 2012 overleden Adolphe de Spoelberch de voormalige bestuurder van Brouwerijen Artois.

Pascal Minne, vennoot en bestuurder bij Petercam en een vertrouweling van AB InBev-bestuurder Alexandre Van Damme, verliet de raad. In zijn plaats komt Maximilien de Limburg Stirum, eveneens een vertrouweling van Van Damme. De Limburg Stirum was directeur strategie bij NPM, de holding van Albert Frère. Stirum is ook bestuurder bij Société Familiale d'Investissements. Via die Luxemburgse holding lanceerden de AB InBev-families mee een uitkoopbod op de koffieproducent Douwe Egberts. De tweede nieuwe bestuurder is burggravin Diane de Spoelberch (1958). De burggravin is getrouwd met Charles Adriaenssen, die in het begin van het millennium twee mandaten vervulde als bestuurder bij het toenmalige Interbrew. Diane de Spoelberch volgt graaf Arnoud de Pret (1944) op, decennialang als bestuurder actief in de brouwerijgroep. De operatie past in de verjonging en ook wel vervrouwelijking van EugéniePatriSébastien. Diane de Spoelberch is, na Edwine van der Straten Ponthoz (1943), de tweede vrouw in de raad van bestuur van EPS. Ze kan de eerste vrouwelijke familiale bestuurder worden bij AB InBev. Het belang van Diane de Spoelberch in AB InBev schuilt in de holding NV Oaks Estate. Ze is de dochter van de in 2012 overleden Adolphe de Spoelberch de voormalige bestuurder van Brouwerijen Artois.