Jan Vander Stichele (52) volgt Matthieu Boone op, terwijl Boones dochter Sofie (42) wordt voorgedragen als bestuurder. Dat meldt het bedrijf zelf.

Vander Stichele is getrouwd met de oudste dochter van Karel Boone, broer van Matthieu. Het voorzitterschap blijft dus in de familie. Vander Stichele, burgerlijk ingenieur, is momenteel nog uitvoerend bestuurder en verantwoordelijk voor een aantal belangrijke corporate afdelingen. Hij zal die verantwoordelijkheden stopzetten als hij voorzitter wordt, maar blijft het bedrijf wel vertegenwoordigen in diverse beroepsgroeperingen.

Matthieu Boone was sinds 2012 voorzitter van de raad van bestuur. Hij volgde toen zijn broer Karel op.

De huidige CEO van Lotus is Jan Boone, en in de raad van bestuur zetelen verder ook nog Benedikte en Johan Boone.

Nieuwkomer Sofie Boone is als apotheker afgestudeerd aan de KU Leuven en baat haar eigen apotheek uit. (Belga/BO)

Jan Vander Stichele (52) volgt Matthieu Boone op, terwijl Boones dochter Sofie (42) wordt voorgedragen als bestuurder. Dat meldt het bedrijf zelf. Vander Stichele is getrouwd met de oudste dochter van Karel Boone, broer van Matthieu. Het voorzitterschap blijft dus in de familie. Vander Stichele, burgerlijk ingenieur, is momenteel nog uitvoerend bestuurder en verantwoordelijk voor een aantal belangrijke corporate afdelingen. Hij zal die verantwoordelijkheden stopzetten als hij voorzitter wordt, maar blijft het bedrijf wel vertegenwoordigen in diverse beroepsgroeperingen. Matthieu Boone was sinds 2012 voorzitter van de raad van bestuur. Hij volgde toen zijn broer Karel op. De huidige CEO van Lotus is Jan Boone, en in de raad van bestuur zetelen verder ook nog Benedikte en Johan Boone. Nieuwkomer Sofie Boone is als apotheker afgestudeerd aan de KU Leuven en baat haar eigen apotheek uit. (Belga/BO)