De 54-jarige Van Wettere is al lang actief bij de distributiegroep uit Halle. Momenteel is hij algemeen directeur van OKay, OKay Compact en Bio-Planet. Van Wettere werkt al ruim dertig jaar voor de groep en stond eerst tien jaar in de verkoop bij Colruyt. Hij is al twaalf jaar directeur van OKay.

Bij OKay en OKay Compact zal Fabrice Gobbato (42) de nieuwe algemeen directeur worden. Momenteel is hij voor die winkels directeur verkoop en marketingcommunicatie.

De nieuwe algemeen directeur Van Wettere volgt in feite Frans Colruyt op. Die nam het voorbije jaar tijdelijk de functie van algemeen directeur van de winkelformule Colruyt waar, na het vertrek begin 2014 van Luc Rogge.

"Frans Colruyt zal zich nu focussen op zijn rol als COO Retail en de verschillende retailformules van de groep verder aansturen," luidt het in een persbericht.

Jef Colruyt is de CEO van Colruyt Group. (Belga/BO)

De 54-jarige Van Wettere is al lang actief bij de distributiegroep uit Halle. Momenteel is hij algemeen directeur van OKay, OKay Compact en Bio-Planet. Van Wettere werkt al ruim dertig jaar voor de groep en stond eerst tien jaar in de verkoop bij Colruyt. Hij is al twaalf jaar directeur van OKay. Bij OKay en OKay Compact zal Fabrice Gobbato (42) de nieuwe algemeen directeur worden. Momenteel is hij voor die winkels directeur verkoop en marketingcommunicatie. De nieuwe algemeen directeur Van Wettere volgt in feite Frans Colruyt op. Die nam het voorbije jaar tijdelijk de functie van algemeen directeur van de winkelformule Colruyt waar, na het vertrek begin 2014 van Luc Rogge. "Frans Colruyt zal zich nu focussen op zijn rol als COO Retail en de verschillende retailformules van de groep verder aansturen," luidt het in een persbericht.Jef Colruyt is de CEO van Colruyt Group. (Belga/BO)