De Belgisch-Braziliaanse brouwer AB InBev trekt zijn bod op de Zuid-Afrikaanse brouwer SABMiller op van 44 pond per aandeel naar 45 pond per aandeel. Dat meldt het financiële persagentschap Bloomberg dinsdag.

Het bod is finaal en zal niet verder verhoogd worden, luidt het. Het bod wordt opgetrokken nu het Britse pond terrein verloren is, nadat in een Brits referendum ervoor gekozen werd om de Europese Unie te verlaten.

In de meeste landen is intussen het licht op groen gezet voor de miljardenovername van SABMiller door AB InBev. De raad van bestuur van SABMiller had het bod van AB InBev unaniem positief beoordeeld.

Later meer toelichting.

(Belga/BO)

De Belgisch-Braziliaanse brouwer AB InBev trekt zijn bod op de Zuid-Afrikaanse brouwer SABMiller op van 44 pond per aandeel naar 45 pond per aandeel. Dat meldt het financiële persagentschap Bloomberg dinsdag. Het bod is finaal en zal niet verder verhoogd worden, luidt het. Het bod wordt opgetrokken nu het Britse pond terrein verloren is, nadat in een Brits referendum ervoor gekozen werd om de Europese Unie te verlaten.In de meeste landen is intussen het licht op groen gezet voor de miljardenovername van SABMiller door AB InBev. De raad van bestuur van SABMiller had het bod van AB InBev unaniem positief beoordeeld.Later meer toelichting. (Belga/BO)