Volgens het Staatsblad trekt Waegener Group zijn kapitaal op van 62.000 euro tot 1,022 miljoen euro door inbreng van 960.000 euro.

De inbrenger wordt niet genoemd, maar het Staatsblad stipt wel aan dat 910.000 euro van het bedrag volstort is. Oprichter en chief executive officer Levi De Waegenaere moet nog 50.000 euro van de 960.000 euro volstorten, aldus het Staatsblad.
Vermoedelijk komt de hoofdsom van Mountain View Capital AG, een vennootschap met zetel in het Zwitserse Steinhausen en met adres in Zug.

Mountain View Capital wordt de derde bestuurder in de holding, naast Levi De Waegenaere en Davy Palmans. De Zwitserse firma wordt in Waegener Group vertegenwoordigd door haar bestuurder Wouter "Wout" Van Loon, die nu in het Zwitserse Horgen woont.
Ondertussen is volgens de website van Waegener mathematicus Konrad Lang chief technical officer geworden bij Waegener Research & Development.

Wout Van Loon en Konrad Lang kennen mekaar van minstens één vorige maatschappij. Lang was bestuurder in Loyalty Me Group NV, nadat Wout Van Loon daar eind 2007 gedelegeerd bestuurder werd. Loyalty Me Group ging eind 2008 op bekentenis failliet.
B.L.

Volgens het Staatsblad trekt Waegener Group zijn kapitaal op van 62.000 euro tot 1,022 miljoen euro door inbreng van 960.000 euro. De inbrenger wordt niet genoemd, maar het Staatsblad stipt wel aan dat 910.000 euro van het bedrag volstort is. Oprichter en chief executive officer Levi De Waegenaere moet nog 50.000 euro van de 960.000 euro volstorten, aldus het Staatsblad. Vermoedelijk komt de hoofdsom van Mountain View Capital AG, een vennootschap met zetel in het Zwitserse Steinhausen en met adres in Zug. Mountain View Capital wordt de derde bestuurder in de holding, naast Levi De Waegenaere en Davy Palmans. De Zwitserse firma wordt in Waegener Group vertegenwoordigd door haar bestuurder Wouter "Wout" Van Loon, die nu in het Zwitserse Horgen woont. Ondertussen is volgens de website van Waegener mathematicus Konrad Lang chief technical officer geworden bij Waegener Research & Development.Wout Van Loon en Konrad Lang kennen mekaar van minstens één vorige maatschappij. Lang was bestuurder in Loyalty Me Group NV, nadat Wout Van Loon daar eind 2007 gedelegeerd bestuurder werd. Loyalty Me Group ging eind 2008 op bekentenis failliet. B.L.