Dat op de prijsvergelijkingssite bestetarief.be van de toezichthouder BIPT zelfs geen plaats is om een tarief te vragen voor meer dan 9999 megabyte, illustreert dat (we hebben dit gesignaleerd, dus is het mogelijk al aangepast).

Het eindejaarsaanbod van Mobile Vikings, dat overgenomen wordt door Medialaan, omvat 5 gigabyte bijkomend datakrediet voor 5 euro extra, één maand geldig. Voor 10 euro mogen de klanten voor 25 gigabyte extra surfen.

Volgens Chief Viking Hans Similon is de promotie al maanden geleden gepland in overleg met Base, waarvan Mobile Vikings het netwerk gebruikt. "Tijdens de vakantieperiodes zien wij dat heel wat Vikings te velde zijn en meer mobiele data verbruiken. Wij willen dat ze onze diensten optimaal kunnen blijven gebruiken", zegt Similon, die ook aangeeft dat meer en meer kerst- en nieuwjaarswensen digitaal worden rondgestuurd.

"In het festivalseizoen van de voorbije zomer, hadden we al een aanbod van 5 gigabyte voor 5 euro extra. Onze klanten vertelden ons toen dat een grotere bundel nog leuker zou zijn. Dat hebben we dus gedaan."

Het aanbod is tijdelijk. Na 29 februari verdwijnt het gunsttarief, zegt Similon. Hij ontkent dat de promotie te maken zou hebben met een tanende belangstelling voor het Viking-aanbod. "Er is nog nooit een week geweest waarin ons aantal gebruikers achteruitging. De abonneeteller staat hier op elk bureau. Iedereen die bij ons op bezoek komt, kan hem zien.

Dat op de prijsvergelijkingssite bestetarief.be van de toezichthouder BIPT zelfs geen plaats is om een tarief te vragen voor meer dan 9999 megabyte, illustreert dat (we hebben dit gesignaleerd, dus is het mogelijk al aangepast). Het eindejaarsaanbod van Mobile Vikings, dat overgenomen wordt door Medialaan, omvat 5 gigabyte bijkomend datakrediet voor 5 euro extra, één maand geldig. Voor 10 euro mogen de klanten voor 25 gigabyte extra surfen. Volgens Chief Viking Hans Similon is de promotie al maanden geleden gepland in overleg met Base, waarvan Mobile Vikings het netwerk gebruikt. "Tijdens de vakantieperiodes zien wij dat heel wat Vikings te velde zijn en meer mobiele data verbruiken. Wij willen dat ze onze diensten optimaal kunnen blijven gebruiken", zegt Similon, die ook aangeeft dat meer en meer kerst- en nieuwjaarswensen digitaal worden rondgestuurd. "In het festivalseizoen van de voorbije zomer, hadden we al een aanbod van 5 gigabyte voor 5 euro extra. Onze klanten vertelden ons toen dat een grotere bundel nog leuker zou zijn. Dat hebben we dus gedaan."Het aanbod is tijdelijk. Na 29 februari verdwijnt het gunsttarief, zegt Similon. Hij ontkent dat de promotie te maken zou hebben met een tanende belangstelling voor het Viking-aanbod. "Er is nog nooit een week geweest waarin ons aantal gebruikers achteruitging. De abonneeteller staat hier op elk bureau. Iedereen die bij ons op bezoek komt, kan hem zien.