Versmissen (59) is tegenwoordig partner bij consultant Shikar Group, maar was voordien CEO van Agfa-filiaal Quadrat en senior integration manager bij Agfa Health Care Europe. Nog eerder was hij manager van Cegeka Healthcare, directeur bij supply chain management-adviseur Compendium en algemeen directeur van TD Medical.

"Ik ben geen investeerder in Waegener. Ik heb een puur operationele taak, ook naar de markt en de klanten toe. In tweede instantie moet ik de liquiditeitscrisis helpen oplossen. Maar ik heb nog te weinig informatie om een goed beeld te hebben van de volgende stappen die we nu moeten nemen", vertelt Jef Versmissen ons.

Versmissen startte zijn loopbaan in de Verenigde Staten bij United States Surgical Corporation (USSC) in Norwalk, Connecticut. Hij heeft diploma's wetenschappen en Vlerick.

Ondertussen meldt Waegener ook dat Sarah Jones, de in april aangestelde vice-president Medical Affairs van Waegener, volgens het bedrijf "in wederzijds overleg" is opgestapt.

B.L.


Versmissen (59) is tegenwoordig partner bij consultant Shikar Group, maar was voordien CEO van Agfa-filiaal Quadrat en senior integration manager bij Agfa Health Care Europe. Nog eerder was hij manager van Cegeka Healthcare, directeur bij supply chain management-adviseur Compendium en algemeen directeur van TD Medical. "Ik ben geen investeerder in Waegener. Ik heb een puur operationele taak, ook naar de markt en de klanten toe. In tweede instantie moet ik de liquiditeitscrisis helpen oplossen. Maar ik heb nog te weinig informatie om een goed beeld te hebben van de volgende stappen die we nu moeten nemen", vertelt Jef Versmissen ons. Versmissen startte zijn loopbaan in de Verenigde Staten bij United States Surgical Corporation (USSC) in Norwalk, Connecticut. Hij heeft diploma's wetenschappen en Vlerick. Ondertussen meldt Waegener ook dat Sarah Jones, de in april aangestelde vice-president Medical Affairs van Waegener, volgens het bedrijf "in wederzijds overleg" is opgestapt. B.L.