Begin 2010 werd het telecombedrijf Euphony Benelux overgenomen door het management onder leiding van Frank Van de Wege. De Antwerpse onderneming is actief als aanbieder van telefoondiensten, internettoegang en energie. Het doet hiervoor een beroep op partners als Mobistar en Luminus.

Het is de bedoeling om zoals de grotere telecomgroepen telefonie, internet en digitale televisie in een pakket aan te bieden. In september zou het de concrete plannen bekendmaken.
Van de Wege: "Het is nog te vroeg om hierover meer te zeggen. Maar ik steek niet onder stoelen of banken dat we op dat terrein ambitie hebben."

Naar verwachting geeft Mobistar, de gsm- en internetpartner van Euphony, donderdag details over de uitrol van zijn eigen televisie-aanbod.

H.B./B.L.

Begin 2010 werd het telecombedrijf Euphony Benelux overgenomen door het management onder leiding van Frank Van de Wege. De Antwerpse onderneming is actief als aanbieder van telefoondiensten, internettoegang en energie. Het doet hiervoor een beroep op partners als Mobistar en Luminus. Het is de bedoeling om zoals de grotere telecomgroepen telefonie, internet en digitale televisie in een pakket aan te bieden. In september zou het de concrete plannen bekendmaken. Van de Wege: "Het is nog te vroeg om hierover meer te zeggen. Maar ik steek niet onder stoelen of banken dat we op dat terrein ambitie hebben." Naar verwachting geeft Mobistar, de gsm- en internetpartner van Euphony, donderdag details over de uitrol van zijn eigen televisie-aanbod. H.B./B.L.