Warenhuisketen Colruyt brengt in samenwerking met Mobistar een prepaidkaart voor mobiel bellen op de markt.

Colruyt heeft daarvoor een mvno-overeenkomst (mvno staat voor mobile virtual network operator) afgesloten met Mobistar. De prepaidkaart zal worden verkocht onder de naam 'Colruyt Mobile'. "Het huidige marktaanbod met gratis belminuten of sms'jes stemt vaak niet overeen met het reële verbruik van een gsm-gebruiker. Bij Colruyt willen we onze klanten daarom een transparant product met lage tarieven aanbieden waarmee ze exact weten waar ze aan toe zijn," aldus de persmededeling.

Voor Mobistar is het de vijfde mvno-overeenkomst sinds 2006. Het bedrijf heeft al overeenkomsten met Red Bull, Tellink, VT4 en Telenet. Die laatste heeft zich eerder dit jaar samen met Tecteo een mobiele licentie aangeschaft, waardoor dat 'mvno'-statuut op termijn zal verdwijnen.

Warenhuisketen Colruyt brengt in samenwerking met Mobistar een prepaidkaart voor mobiel bellen op de markt. Colruyt heeft daarvoor een mvno-overeenkomst (mvno staat voor mobile virtual network operator) afgesloten met Mobistar. De prepaidkaart zal worden verkocht onder de naam 'Colruyt Mobile'. "Het huidige marktaanbod met gratis belminuten of sms'jes stemt vaak niet overeen met het reële verbruik van een gsm-gebruiker. Bij Colruyt willen we onze klanten daarom een transparant product met lage tarieven aanbieden waarmee ze exact weten waar ze aan toe zijn," aldus de persmededeling. Voor Mobistar is het de vijfde mvno-overeenkomst sinds 2006. Het bedrijf heeft al overeenkomsten met Red Bull, Tellink, VT4 en Telenet. Die laatste heeft zich eerder dit jaar samen met Tecteo een mobiele licentie aangeschaft, waardoor dat 'mvno'-statuut op termijn zal verdwijnen.