Apple gaat op 4 oktober een groot media-evenement houden waarop het de iPhone 5 zal voorstellen. Dat zal overigens gebeuren door de nieuwe CEO Tim Cook.Dat meldt het doorgaans zeer goed geïnformeerde AllThingsD, een zusterpublicatie van The Wall Street Journal, op basis van bronnen dicht bij het dossier. De verkoop van de opvolger van de iPhone 4 zou 'enkele weken na de presentatie' van start gaan.

Geruchten over de iPhone 5 doen al langer de ronde. AllThingsD schreef eerder al dat het toestel in oktober zou worden aangekondigd.

De iPhone 5 wordt overigens het eerste grote product dat de nieuwe CEO van Apple, Tim Cook, zelf zal introduceren. (KVDA)

Apple gaat op 4 oktober een groot media-evenement houden waarop het de iPhone 5 zal voorstellen. Dat zal overigens gebeuren door de nieuwe CEO Tim Cook.Dat meldt het doorgaans zeer goed geïnformeerde AllThingsD, een zusterpublicatie van The Wall Street Journal, op basis van bronnen dicht bij het dossier. De verkoop van de opvolger van de iPhone 4 zou 'enkele weken na de presentatie' van start gaan. Geruchten over de iPhone 5 doen al langer de ronde. AllThingsD schreef eerder al dat het toestel in oktober zou worden aangekondigd. De iPhone 5 wordt overigens het eerste grote product dat de nieuwe CEO van Apple, Tim Cook, zelf zal introduceren. (KVDA)