Flavr brengt thuiskoks in contact met buurtbewoners. "We zitten aan 1200 geregistreerde chefs waar al 7000 maaltijden zijn verkocht en afgehaald bij hen thuis", zegt topman Alexander Van Laer die Flavr begin dit jaar oprichtte samen met Moos Tits (marketingverantwoordelijke).

"Eerder hadden we al 200.000 euro opgehaald voor de opstart. Nu willen we verder investeren in het aantrekken van nieuwe leden en koks en het uitbouwen van de achterliggende technologie. Ons platform kent veel tractie in en rond Antwerpen en Gent. Er is ook veel potentieel buiten de grote steden. In veel kleine gemeenten is er enkel keuze tussen frieten, pita of Chinees. Wij kunnen een alternatief zijn."

Flavr brengt thuiskoks in contact met buurtbewoners. "We zitten aan 1200 geregistreerde chefs waar al 7000 maaltijden zijn verkocht en afgehaald bij hen thuis", zegt topman Alexander Van Laer die Flavr begin dit jaar oprichtte samen met Moos Tits (marketingverantwoordelijke). "Eerder hadden we al 200.000 euro opgehaald voor de opstart. Nu willen we verder investeren in het aantrekken van nieuwe leden en koks en het uitbouwen van de achterliggende technologie. Ons platform kent veel tractie in en rond Antwerpen en Gent. Er is ook veel potentieel buiten de grote steden. In veel kleine gemeenten is er enkel keuze tussen frieten, pita of Chinees. Wij kunnen een alternatief zijn."