Dat neemt niet weg dat met een jeugdwerkloosheid van 24,1 procent de jeugdwerkloosheid in Brussel nog altijd hoog ligt. Met andere woorden: bijna een kwart van de Brusselse jongeren vindt geen job. In vergelijking met een jaar eerder daalde het aantal jonge werklozen er met ruim zeven procent, of een daling met bijna 800 jonge werklozen.

Brussel telde vorig maand in totaal 91.681 werklozen, goed voor een werkloosheidsgraad van 16,5 procent. Tegenover februari vorig jaar daalde de werkloosheid met 3,8 procent, of ruim 3.600 werklozen minder.

Dat neemt niet weg dat met een jeugdwerkloosheid van 24,1 procent de jeugdwerkloosheid in Brussel nog altijd hoog ligt. Met andere woorden: bijna een kwart van de Brusselse jongeren vindt geen job. In vergelijking met een jaar eerder daalde het aantal jonge werklozen er met ruim zeven procent, of een daling met bijna 800 jonge werklozen.Brussel telde vorig maand in totaal 91.681 werklozen, goed voor een werkloosheidsgraad van 16,5 procent. Tegenover februari vorig jaar daalde de werkloosheid met 3,8 procent, of ruim 3.600 werklozen minder.