Het aanbod is in verschillende vacatureteksten terug te vinden, zegt PA Media. Supermarktketens, logistieke bedrijven en andere sectoren worden geconfronteerd met grote personeelstekorten, omdat in het Verenigd Koninkrijk zoveel werknemers ofwel besmet zijn met COVID-19 ofwel in quarantaine moeten wegens een hoogrisicocontact met iemand die positief testte.

De Brexit maakt het er niet makkelijker op: door nieuwe controles en formaliteiten hebben veel Europese expediteurs hun ritten in het Verenigd Koninkrijk gestaakt. Ettelijke winkelklanten deelden de voorbije dagen en weken foto's van lege supermarktrekken op sociale media.

Het aanbod is in verschillende vacatureteksten terug te vinden, zegt PA Media. Supermarktketens, logistieke bedrijven en andere sectoren worden geconfronteerd met grote personeelstekorten, omdat in het Verenigd Koninkrijk zoveel werknemers ofwel besmet zijn met COVID-19 ofwel in quarantaine moeten wegens een hoogrisicocontact met iemand die positief testte. De Brexit maakt het er niet makkelijker op: door nieuwe controles en formaliteiten hebben veel Europese expediteurs hun ritten in het Verenigd Koninkrijk gestaakt. Ettelijke winkelklanten deelden de voorbije dagen en weken foto's van lege supermarktrekken op sociale media.