Dat blijkt uit de uitgebreide evaluatienota van TreinTramBus, Test-Aankoop en hun Waalse collega's waarover Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen berichten.

TreinTramBus heeft de gemiddelde reistijden vergeleken van 363 treinritten, voor en na de invoering van het vervoersplan. In vergelijking met het vorige vervoersplan rijdt 59 procent van de onderzochte treinen trager. De gemiddelde reistijd is gestegen van 60 naar 62 minuten. De nota, die er kwam op vraag van een aantal parlementsleden, wordt vandaag/vrijdag aan het federaal parlement overhandigd

(Belga/RR)

Dat blijkt uit de uitgebreide evaluatienota van TreinTramBus, Test-Aankoop en hun Waalse collega's waarover Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen berichten. TreinTramBus heeft de gemiddelde reistijden vergeleken van 363 treinritten, voor en na de invoering van het vervoersplan. In vergelijking met het vorige vervoersplan rijdt 59 procent van de onderzochte treinen trager. De gemiddelde reistijd is gestegen van 60 naar 62 minuten. De nota, die er kwam op vraag van een aantal parlementsleden, wordt vandaag/vrijdag aan het federaal parlement overhandigd(Belga/RR)