De deuren van de elektronische belastingaangifte gingen afgelopen dinsdag open. Donderdagavond om 22 uur waren er al 9.500 aangiftes in de elektronische brievenbus van de fiscus gevallen, schrijft De Standaard. Dat zijn er gemiddeld 135 per uur.

Een teller op Tax-on-web toont op elk moment hoeveel elektronische aangiftes de fiscus al ontvangen heeft. Wie zijn bruine enveloppe nog niet gekregen heeft, moet zich geen zorgen maken. De fiscus is op 13 april gestart met het versturen van de belastingaangiftes. De laatste formulieren zullen op 4 mei de deur uitgaan. (Belga)

De deuren van de elektronische belastingaangifte gingen afgelopen dinsdag open. Donderdagavond om 22 uur waren er al 9.500 aangiftes in de elektronische brievenbus van de fiscus gevallen, schrijft De Standaard. Dat zijn er gemiddeld 135 per uur. Een teller op Tax-on-web toont op elk moment hoeveel elektronische aangiftes de fiscus al ontvangen heeft. Wie zijn bruine enveloppe nog niet gekregen heeft, moet zich geen zorgen maken. De fiscus is op 13 april gestart met het versturen van de belastingaangiftes. De laatste formulieren zullen op 4 mei de deur uitgaan. (Belga)