Dat heeft Federgon laten weten.

De commissie vindt normaal iedere maand plaats, maar zal deze maand niet doorgaan. Zowel Voka als Federgon zijn ontzet door de actie van ABVV.

"Na een dergelijke frontale aanval op een volledig misplaatste manier kan je niet verwachten dat we dezelfde week nog doodleuk samen rond de tafel gaan zitten", zegt Herwig Muyldermans van Federgon. Het is naar eigen zeggen een signaal van ongenoegen.

De werkgeverfederatie was maandag al niet te spreken over de actie van de socialistische vakbond. Volgens Federgon heeft 'One Day Interim' het sociaal overleg schade berokkent.

"Dat een vakbond een dergelijke mediacampagne opzet, en daarvoor zelfs de volledige pers in het ootje neemt, is bijzonder grof", klonk het toen. (Belga/NS)

Dat heeft Federgon laten weten.De commissie vindt normaal iedere maand plaats, maar zal deze maand niet doorgaan. Zowel Voka als Federgon zijn ontzet door de actie van ABVV. "Na een dergelijke frontale aanval op een volledig misplaatste manier kan je niet verwachten dat we dezelfde week nog doodleuk samen rond de tafel gaan zitten", zegt Herwig Muyldermans van Federgon. Het is naar eigen zeggen een signaal van ongenoegen. De werkgeverfederatie was maandag al niet te spreken over de actie van de socialistische vakbond. Volgens Federgon heeft 'One Day Interim' het sociaal overleg schade berokkent. "Dat een vakbond een dergelijke mediacampagne opzet, en daarvoor zelfs de volledige pers in het ootje neemt, is bijzonder grof", klonk het toen. (Belga/NS)