Dat schrijft De Morgen woensdag.

Vorige week bezorgde Marie Christine Marghem aan het parlement verschillende studies die de economische gevolgen in beeld brengen. Daarbij hoorde nog een reeks berekeningen over wat het sluiten van de kerncentrales zou betekenen voor de CO2-uitstoot in ons land.

Maar die zijn nog altijd niet beschikbaar. Econoom Johan Albrecht (UGent) bevestigde aan De Morgen dat hij twee weken geleden het cijferwerk opstuurde naar het kabinet-Marghem. Vorige week volgde nog een verduidelijkende tabel. 'Het kan niet dat een minister belangrijke cijfers achterhoudt voor de andere partijen', zegt N-VA-energiespecialist Bert Wollants volgens de krant.

Lees ook: Beslist de overheid alsnog tot een kernuitstap in 2025?

Dat schrijft De Morgen woensdag.Vorige week bezorgde Marie Christine Marghem aan het parlement verschillende studies die de economische gevolgen in beeld brengen. Daarbij hoorde nog een reeks berekeningen over wat het sluiten van de kerncentrales zou betekenen voor de CO2-uitstoot in ons land. Maar die zijn nog altijd niet beschikbaar. Econoom Johan Albrecht (UGent) bevestigde aan De Morgen dat hij twee weken geleden het cijferwerk opstuurde naar het kabinet-Marghem. Vorige week volgde nog een verduidelijkende tabel. 'Het kan niet dat een minister belangrijke cijfers achterhoudt voor de andere partijen', zegt N-VA-energiespecialist Bert Wollants volgens de krant.Lees ook: Beslist de overheid alsnog tot een kernuitstap in 2025?