Het hulpprogramma voor Griekenland wordt niet verlengd. Dinsdag 30 juni loopt het dus af. Dat is het resultaat van de eurogroep in Brussel. De Griekse minister Yanis Varoufakis verlaat de vergadering.

Persagentschap Belga heeft die informatie uit zeer goede bron vernomen. Na het vertrek van Varoufakis gaat de vergadering van de ministers van Financiën van de eurozone door, maar zonder Griekse delegatie. Er zullen dus maar 18 in plaats van 19 landen rond de tafel zitten.

"Er komt geen verlenging" van het programma, luidt het. "Al de rest wordt straks besproken." (Belga/WB)

Het hulpprogramma voor Griekenland wordt niet verlengd. Dinsdag 30 juni loopt het dus af. Dat is het resultaat van de eurogroep in Brussel. De Griekse minister Yanis Varoufakis verlaat de vergadering.Persagentschap Belga heeft die informatie uit zeer goede bron vernomen. Na het vertrek van Varoufakis gaat de vergadering van de ministers van Financiën van de eurozone door, maar zonder Griekse delegatie. Er zullen dus maar 18 in plaats van 19 landen rond de tafel zitten. "Er komt geen verlenging" van het programma, luidt het. "Al de rest wordt straks besproken." (Belga/WB)