Vertegenwoordigers van vakbondsorganisaties ontmoeten dinsdag onder meer Europarlementsleden om hun standpunt over de gevolgen van de liberalisering van de postsector uit de doeken te doen.

Woensdag staat behalve een rondetafelconferentie over datzelfde onderwerp georganiseerd door CGSP in Brussel, ook een manifestatie die start aan het Luxemburgplein op het programma.

"Verschillende landen zien vandaag de implicaties van zo'n liberalisering in", zegt Michel Meyer van CGSP. "Sommige politieke groepen pleiten voor een grondiger onderzoek naar de sociale gevolgen van de liberalisering", voegt Meyer, die voorstander is van uitstel, er nog aan toe.

Vertegenwoordigers van vakbondsorganisaties ontmoeten dinsdag onder meer Europarlementsleden om hun standpunt over de gevolgen van de liberalisering van de postsector uit de doeken te doen. Woensdag staat behalve een rondetafelconferentie over datzelfde onderwerp georganiseerd door CGSP in Brussel, ook een manifestatie die start aan het Luxemburgplein op het programma. "Verschillende landen zien vandaag de implicaties van zo'n liberalisering in", zegt Michel Meyer van CGSP. "Sommige politieke groepen pleiten voor een grondiger onderzoek naar de sociale gevolgen van de liberalisering", voegt Meyer, die voorstander is van uitstel, er nog aan toe.