In november vorig jaar zei Bekaert dat de verkoop van de divisie aan Sulzer afgesprongen was en dat een andere oplossing gezocht zou worden.

Sulzer meldt dat de overgenomen activiteiten vorig jaar goed waren voor een omzet 16,5 miljoen Zwitserse frank of 12,5 miljoen euro. Vorig jaar zei Bekaert dat de divisie goed was voor minder dan 1 procent van de omzet.

De verkoop betreft de zes productiesites in België, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Alles samen gaat het om 150 werknemers. De overgenomen activiteiten zullen geïntegreerd worden in de divisie Sulzer Metco.

Bij "diamond-like carbon coating" wordt een coating aangebracht op basis van een diamantachtige koolstofstructuur. De techniek wordt onder meer gebruikt in machines en motoren.

In november vorig jaar zei Bekaert dat de verkoop van de divisie aan Sulzer afgesprongen was en dat een andere oplossing gezocht zou worden. Sulzer meldt dat de overgenomen activiteiten vorig jaar goed waren voor een omzet 16,5 miljoen Zwitserse frank of 12,5 miljoen euro. Vorig jaar zei Bekaert dat de divisie goed was voor minder dan 1 procent van de omzet. De verkoop betreft de zes productiesites in België, Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten. Alles samen gaat het om 150 werknemers. De overgenomen activiteiten zullen geïntegreerd worden in de divisie Sulzer Metco. Bij "diamond-like carbon coating" wordt een coating aangebracht op basis van een diamantachtige koolstofstructuur. De techniek wordt onder meer gebruikt in machines en motoren.