Diamond & Jewelry, het zusterbedrijf van Brink's dat instaat voor waardetransport van diamanten, had een licentie aangevraagd om waardetransporten - zowel voor cash als diamanten - te vervoeren. In afwachting van een oplossing van het sociaal conflict bij Brink's werd die aanvraag bevroren.

Nu Brink's het faillissement heeft aangevraagd, krijgt het zusterbedrijf toch een tijdelijke licentie van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Diamond & Jewelry krijgt een tijdelijke licentie, omdat zusterbedrijf Brink's al een volwaardige licentie had.

Door het toekennen van de licentie kunnen 30 banen worden gered. Het gaat om personeel dat wordt overgenomen van Brink's. Onder welk werknemersstatuut dat personeel gaat werken is niet bekend.

Diamond & Jewelry, het zusterbedrijf van Brink's dat instaat voor waardetransport van diamanten, had een licentie aangevraagd om waardetransporten - zowel voor cash als diamanten - te vervoeren. In afwachting van een oplossing van het sociaal conflict bij Brink's werd die aanvraag bevroren.Nu Brink's het faillissement heeft aangevraagd, krijgt het zusterbedrijf toch een tijdelijke licentie van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Diamond & Jewelry krijgt een tijdelijke licentie, omdat zusterbedrijf Brink's al een volwaardige licentie had. Door het toekennen van de licentie kunnen 30 banen worden gered. Het gaat om personeel dat wordt overgenomen van Brink's. Onder welk werknemersstatuut dat personeel gaat werken is niet bekend.