De directie van Air France zag zich maandag genoodzaakt een bijeenkomst over een nakende ontslagronde bij de luchtvaartmaatschappij te ontvluchten, nadat woedende personeelsleden met wapperende vaandels en vlaggen de onderhandelingsruimte waren binnengestormd. Dat melden journalisten van het persagentschap Reuters die aanwezig waren in de nabijheid van de meeting.

Televisiebeelden laten zien dat personeelsdirecteur chief Xavier Broseta er niet in slaagt de menigte te ontvluchten, en hem zijn hemd en das van het lijf wordt gescheurd.

Volgens een woordvoerder van Air Fance komt het geweld tegen de directie op rekening van enkele 'bijzonder gewelddadige maar geïsoleerde individuen', terwijl het overige protest rustig verliep.

De directie van Air France zag zich maandag genoodzaakt een bijeenkomst over een nakende ontslagronde bij de luchtvaartmaatschappij te ontvluchten, nadat woedende personeelsleden met wapperende vaandels en vlaggen de onderhandelingsruimte waren binnengestormd. Dat melden journalisten van het persagentschap Reuters die aanwezig waren in de nabijheid van de meeting. Televisiebeelden laten zien dat personeelsdirecteur chief Xavier Broseta er niet in slaagt de menigte te ontvluchten, en hem zijn hemd en das van het lijf wordt gescheurd.Volgens een woordvoerder van Air Fance komt het geweld tegen de directie op rekening van enkele 'bijzonder gewelddadige maar geïsoleerde individuen', terwijl het overige protest rustig verliep.