Daarenboven krijgt in deze periode geen enkele hypermarkt promotie-artikelen toegeleverd. Dat hebben de vakbonden woensdagmiddag beslist. Deze actie, die eind vorige week van start ging, is een zoveelste protest tegen de aangekondigde sluiting van het distributiecentrum.

Maandag vond een verzoeningsvergadering plaats met de directie van eigenaar Kuehne+Nagel voor Logistics Ternat en Kontich, maar dit leverde niets op. De directie bevestigde de sluiting van Logistics Ternat. Voor Kontich zal met Carrefour een nieuw driejarig contract worden getekend tot in 2013.

Donderdag start de info- en consultatiefase over de intentie tot sluiting. De vakbonden eisen dat de directie met alternatieven op de proppen komt om Logistics Ternat toch te kunnen openhouden. In Logistics Ternat werken circa 270 personen.

Daarenboven krijgt in deze periode geen enkele hypermarkt promotie-artikelen toegeleverd. Dat hebben de vakbonden woensdagmiddag beslist. Deze actie, die eind vorige week van start ging, is een zoveelste protest tegen de aangekondigde sluiting van het distributiecentrum. Maandag vond een verzoeningsvergadering plaats met de directie van eigenaar Kuehne+Nagel voor Logistics Ternat en Kontich, maar dit leverde niets op. De directie bevestigde de sluiting van Logistics Ternat. Voor Kontich zal met Carrefour een nieuw driejarig contract worden getekend tot in 2013. Donderdag start de info- en consultatiefase over de intentie tot sluiting. De vakbonden eisen dat de directie met alternatieven op de proppen komt om Logistics Ternat toch te kunnen openhouden. In Logistics Ternat werken circa 270 personen.