Daarnaast is in totaal 11,2 miljoen euro opgehaald in de vorm van converteerbare leningen, meldt de holding. Van dat bedrag is 7,2 miljoen euro volstort. Daarin zit wel ook de 1,022 miljoen euro kapitaal die Waegener Group voordien al had, verduidelijkt Roderick Lindner, de nieuwe communicatiedirecteur van Waegener.

Oprichter Levi Dewaegenaere houdt een aandeel van 57 procent. Daarnaast zit 24 procent bij twee Zwitserse private equity fondsen, Mountain View Capital en MCI. De resterende 19 procent zit bij zakelijke en privé-investeerders, meldt het bedrijf.

Nog volgens de persmededeling is Waegener in een jaar tijd gegroeid van 6 naar meer dan 120 werknemers. Waegener heeft nu ook een merknaam voor zijn behandeling, cTreatments, en zet "strategische allianties" op om haar behandelingsmethodiek internationaal te vermarkten.

"We hebben de afgelopen jaren veel tijd en geld geïnvesteerd in R&D, op vlak van technologie en medisch onderzoek, om 'cTreatments' te kunnen aanbieden aan de medische professional en de patiënt. Nu we die milestone hebben bereikt, breiden we onze organisatie verder uit en worden er nog een groot aantal top professionals uit de internationale medische wereld aangeworven," laat oprichter Levi Dewaegenaere weten.

De persmededeling van Waegener citeert heup- en kniechirurg en sporttraumatoloog Wouter Van den Broucke van het Jan Palfijn Ziekenhuis in Gent als één van de chirurgen die met hen samenwerkt: "Wij zien een duidelijke impact op de afname van zwelling en pijn bij de patiënt, waardoor de mobiliteit wordt verhoogd en de hospitalisatie aanmerkelijk wordt verkort", klinkt het.

"Daar staan we inderdaad achter", bevestigt Van den Broucke, die zegt al vier jaar met de behandelingsmethode te experimenteren, onder meer bij kwetsuren van Olympische atleten. Van den Broucke onderstreept dat hij geen enkele zakelijke band heeft met Waegener. "Dit is strikt medisch", zegt hij.

B.L.

Daarnaast is in totaal 11,2 miljoen euro opgehaald in de vorm van converteerbare leningen, meldt de holding. Van dat bedrag is 7,2 miljoen euro volstort. Daarin zit wel ook de 1,022 miljoen euro kapitaal die Waegener Group voordien al had, verduidelijkt Roderick Lindner, de nieuwe communicatiedirecteur van Waegener. Oprichter Levi Dewaegenaere houdt een aandeel van 57 procent. Daarnaast zit 24 procent bij twee Zwitserse private equity fondsen, Mountain View Capital en MCI. De resterende 19 procent zit bij zakelijke en privé-investeerders, meldt het bedrijf. Nog volgens de persmededeling is Waegener in een jaar tijd gegroeid van 6 naar meer dan 120 werknemers. Waegener heeft nu ook een merknaam voor zijn behandeling, cTreatments, en zet "strategische allianties" op om haar behandelingsmethodiek internationaal te vermarkten. "We hebben de afgelopen jaren veel tijd en geld geïnvesteerd in R&D, op vlak van technologie en medisch onderzoek, om 'cTreatments' te kunnen aanbieden aan de medische professional en de patiënt. Nu we die milestone hebben bereikt, breiden we onze organisatie verder uit en worden er nog een groot aantal top professionals uit de internationale medische wereld aangeworven," laat oprichter Levi Dewaegenaere weten. De persmededeling van Waegener citeert heup- en kniechirurg en sporttraumatoloog Wouter Van den Broucke van het Jan Palfijn Ziekenhuis in Gent als één van de chirurgen die met hen samenwerkt: "Wij zien een duidelijke impact op de afname van zwelling en pijn bij de patiënt, waardoor de mobiliteit wordt verhoogd en de hospitalisatie aanmerkelijk wordt verkort", klinkt het. "Daar staan we inderdaad achter", bevestigt Van den Broucke, die zegt al vier jaar met de behandelingsmethode te experimenteren, onder meer bij kwetsuren van Olympische atleten. Van den Broucke onderstreept dat hij geen enkele zakelijke band heeft met Waegener. "Dit is strikt medisch", zegt hij. B.L.