"Hoewel zich nog geen overnemers voor O'Cool hebben aangediend, willen we alle mogelijkheden openhouden", aldus curator Hilde De Boever. "Iedereen heeft er belang bij, zeker als er tewerkstelling kan behouden worden."

Eind mei telde O'Cool, en de andere failliet verklaarde vennootschappen Be Cool, Naturello en Frost Invest, nog 198 werknemers. Ondertussen beëindigden de curatoren de arbeidsovereenkomsten.

Kans op doorstart is klein

"De documenten voor de opmaak van de schuldvordering vertrekken deze week naar de mensen", verduidelijkt Piet Van De Walle (van de christelijke bediendevakbond LBC). Ook hij acht de kans op een doorstart heel klein. "Je weet natuurlijk nooit, maar ik denk eerder dat er hier of daar nog iemand interesse zal hebben in een goed gelegen winkelpand, " klinkt het.

"Het bedrijf zat meer dan een jaar in een procedure WCO (wet continuïteit ondernemingen). Ik denk dat met de vijftig overnames van het afgelopen jaar, de 'beste brokken' van de hand zijn." (Belga/AVE)

"Hoewel zich nog geen overnemers voor O'Cool hebben aangediend, willen we alle mogelijkheden openhouden", aldus curator Hilde De Boever. "Iedereen heeft er belang bij, zeker als er tewerkstelling kan behouden worden." Eind mei telde O'Cool, en de andere failliet verklaarde vennootschappen Be Cool, Naturello en Frost Invest, nog 198 werknemers. Ondertussen beëindigden de curatoren de arbeidsovereenkomsten. Kans op doorstart is klein "De documenten voor de opmaak van de schuldvordering vertrekken deze week naar de mensen", verduidelijkt Piet Van De Walle (van de christelijke bediendevakbond LBC). Ook hij acht de kans op een doorstart heel klein. "Je weet natuurlijk nooit, maar ik denk eerder dat er hier of daar nog iemand interesse zal hebben in een goed gelegen winkelpand, " klinkt het. "Het bedrijf zat meer dan een jaar in een procedure WCO (wet continuïteit ondernemingen). Ik denk dat met de vijftig overnames van het afgelopen jaar, de 'beste brokken' van de hand zijn." (Belga/AVE)