De partijen kondigen eerder dit jaar tijdens de luchtvaartshow van Dubai al aan zaken te willen doen. Destijds werd een voorlopig koopcontract getekend. De vliegtuigen die geschikt zijn voor vluchten over korte tot middellange afstanden zijn bestemd voor het Hongaarse Wizz Air, Frontier Airlines in de Verenigde Staten, JetSmart in Chili en Volaris in Mexico.

Indigo had al orders voor bij elkaar 427 van zulke toestellen lopen bij Airbus. Dat aantal is dus in één klap verdubbeld.

De grootste Airbus-bestelling tot nu toe stond op naam van de Indiase budgetvlieger IndiGo (die geen enkel verband heeft met Indigo Partners). De Indiërs bestelden in 2015 in totaal 250 vliegtuigen met een prijskaartje van 27 miljard dollar.

De partijen kondigen eerder dit jaar tijdens de luchtvaartshow van Dubai al aan zaken te willen doen. Destijds werd een voorlopig koopcontract getekend. De vliegtuigen die geschikt zijn voor vluchten over korte tot middellange afstanden zijn bestemd voor het Hongaarse Wizz Air, Frontier Airlines in de Verenigde Staten, JetSmart in Chili en Volaris in Mexico. Indigo had al orders voor bij elkaar 427 van zulke toestellen lopen bij Airbus. Dat aantal is dus in één klap verdubbeld. De grootste Airbus-bestelling tot nu toe stond op naam van de Indiase budgetvlieger IndiGo (die geen enkel verband heeft met Indigo Partners). De Indiërs bestelden in 2015 in totaal 250 vliegtuigen met een prijskaartje van 27 miljard dollar.