Volgens De Tijd werd het verkoopproces ongeveer een maand geleden op gang getrokken en moeten geïnteresseerde partijen rond deze tijd een indicatief bod indienen. Mogelijke overnamekandidaten zijn Atos Worldline (Banksys), Global Payments, TSYS en First Data. Private-equitygroepen komen ook in aanmerking.

Topman Peter De Caluwe van Ogone bevestigt dat er een zoektocht aan de gang is naar een strategische partner. Die moet de onderneming een nieuwe groeiversnelling geven.

Ogone is deels in handen van het zakenduo Jean-Guillaume Zurstrassen en Grégoire de Streel, de medeoprichters van Skynet en Keytrade.

Volgens De Tijd werd het verkoopproces ongeveer een maand geleden op gang getrokken en moeten geïnteresseerde partijen rond deze tijd een indicatief bod indienen. Mogelijke overnamekandidaten zijn Atos Worldline (Banksys), Global Payments, TSYS en First Data. Private-equitygroepen komen ook in aanmerking. Topman Peter De Caluwe van Ogone bevestigt dat er een zoektocht aan de gang is naar een strategische partner. Die moet de onderneming een nieuwe groeiversnelling geven. Ogone is deels in handen van het zakenduo Jean-Guillaume Zurstrassen en Grégoire de Streel, de medeoprichters van Skynet en Keytrade.