De vastgoedbevak Vastned Retail Belgium breidt haar winkelportefeuille uit met de aankoop van een winkelpand in de Steenstraat in Brugge.

Vastned Retail Belgium telde 11,5 miljoen euro neer voor het pand met een uitzonderlijke gevelbreedte van 17 meter. Tot midden van dit jaar werd het gebouw uitgebaat als een KBC-bankkantoor. Momenteel wordt het heringericht als winkelpand voor Massimo Dutti, onderdeel van de Spaanse Inditex Group. De verkoper is Johan Vandendriesche, de man die Massimo Dutti in België op de kaart heeft gezet. Hij kocht het gebouw eerder dit jaar over van KBC.

Het statige pand in de Steenstraat 38 in Brugge werd in 1673 in een classistische stijl gebouwd al als ambachtshuis van timmerlieden. Begin jaren tachtig is het, op de gevels na, volledig afgebroken. De commerciële oppervlakte van het pand bedraagt 215 m² op de ondergrondse verdieping, 242 m² op het gelijkvloers en 240 m² op de eerste verdieping . Op de tweede verdieping is er nog 244 m² extra ruimte die zal ingericht worden als stockageplaats en als sociale ruimte.

Voor Vastned Retail Belgium is het de tweede eigendom in de Brugse Steenstraat. In de Steenstraat 80 verhuurt het een winkelpand aan H&M. (LV)

De vastgoedbevak Vastned Retail Belgium breidt haar winkelportefeuille uit met de aankoop van een winkelpand in de Steenstraat in Brugge. Vastned Retail Belgium telde 11,5 miljoen euro neer voor het pand met een uitzonderlijke gevelbreedte van 17 meter. Tot midden van dit jaar werd het gebouw uitgebaat als een KBC-bankkantoor. Momenteel wordt het heringericht als winkelpand voor Massimo Dutti, onderdeel van de Spaanse Inditex Group. De verkoper is Johan Vandendriesche, de man die Massimo Dutti in België op de kaart heeft gezet. Hij kocht het gebouw eerder dit jaar over van KBC. Het statige pand in de Steenstraat 38 in Brugge werd in 1673 in een classistische stijl gebouwd al als ambachtshuis van timmerlieden. Begin jaren tachtig is het, op de gevels na, volledig afgebroken. De commerciële oppervlakte van het pand bedraagt 215 m² op de ondergrondse verdieping, 242 m² op het gelijkvloers en 240 m² op de eerste verdieping . Op de tweede verdieping is er nog 244 m² extra ruimte die zal ingericht worden als stockageplaats en als sociale ruimte. Voor Vastned Retail Belgium is het de tweede eigendom in de Brugse Steenstraat. In de Steenstraat 80 verhuurt het een winkelpand aan H&M. (LV)