De voorgestelde overname waardeert Van Gansewinkel op circa 440 miljoen euro. Aandeelhouders van het bedrijf mogen daarbij rekenen op in totaal 306 miljoen euro. Daarnaast krijgen ze een aandeel van 29 procent in het nieuwe fusiebedrijf.

Vorig jaar werd Van Gansewinkel nog verkocht aan zijn schuldeisers. Daarmee werd de schuldenlast van het bedrijf aanzienlijk verkleind. Het wist daardoor afgelopen jaar weer zwarte cijfers te schrijven.

Shanks heeft in België volgens de bedrijfswebsite zo'n duizend werknemers in dienst. Ook Van Gansewinkel telt in België meer dan duizend werknemers. (Belga/NS)

De voorgestelde overname waardeert Van Gansewinkel op circa 440 miljoen euro. Aandeelhouders van het bedrijf mogen daarbij rekenen op in totaal 306 miljoen euro. Daarnaast krijgen ze een aandeel van 29 procent in het nieuwe fusiebedrijf. Vorig jaar werd Van Gansewinkel nog verkocht aan zijn schuldeisers. Daarmee werd de schuldenlast van het bedrijf aanzienlijk verkleind. Het wist daardoor afgelopen jaar weer zwarte cijfers te schrijven. Shanks heeft in België volgens de bedrijfswebsite zo'n duizend werknemers in dienst. Ook Van Gansewinkel telt in België meer dan duizend werknemers. (Belga/NS)