Om alle personeelsleden te bereiken, organiseren de vakbonden in gemeenschappelijk front vrijdag, zaterdag, maandag en dinsdag infosessies. Na afloop kunnen de personeelsleden telkens hun stem uitbrengen. Alle stemmen worden dinsdagavond samengebracht in Beerse en vervolgens geteld.

De directie informeerde eerder deze week al het personeel over haar voorstel van sociaal plan. De onderhandelingen sprongen vorige week af.

Bij Janssen is een collectief ontslag aangekondigd voor 482 vaste jobs over een periode van maximum vier jaar. De bonden vragen dat dat op vrijwillige basis gebeurt, om gedwongen ontslagen zo veel mogelijk te vermijden. Het bedrijf telt 4.077 vaste personeelsleden.

Om alle personeelsleden te bereiken, organiseren de vakbonden in gemeenschappelijk front vrijdag, zaterdag, maandag en dinsdag infosessies. Na afloop kunnen de personeelsleden telkens hun stem uitbrengen. Alle stemmen worden dinsdagavond samengebracht in Beerse en vervolgens geteld. De directie informeerde eerder deze week al het personeel over haar voorstel van sociaal plan. De onderhandelingen sprongen vorige week af. Bij Janssen is een collectief ontslag aangekondigd voor 482 vaste jobs over een periode van maximum vier jaar. De bonden vragen dat dat op vrijwillige basis gebeurt, om gedwongen ontslagen zo veel mogelijk te vermijden. Het bedrijf telt 4.077 vaste personeelsleden.