In een persbericht noemt Uplace het dossier 'een hart onder de riem voor iedereen die wil ondernemen in Vlaanderen'. Volgens Uplace heeft de Vlaamse Regering met haar beslissing aangetoond dat ze een betrouwbare partners is die doortastend en standvastig beslissingen neemt.

Uplace wijst er ook nog op dat minister Schauvliege in het dossier een beperkte bevoegdheid had 'binnen de contouren van een bestuurlijke beroepsinstantie bevoegd voor de milieuvergunning' en dat twee Vlaamse Regeringen met daarin CD&V, sp.a, Open Vld en N-VA, zich positief over het project hadden uitgesproken.

Uplace wil onmiddellijk starten met de technische uitwerking, werfvoorbereding, projectfinanciering en commercialisatie van Uplace Machelen. De projectontwikkelaar heeft de ambitie om in de loop van 2013 de werfwerkzaamheden aan te vatten. De opening zou in dat geval gepland zijn voor 2016. (L.V.)

In een persbericht noemt Uplace het dossier 'een hart onder de riem voor iedereen die wil ondernemen in Vlaanderen'. Volgens Uplace heeft de Vlaamse Regering met haar beslissing aangetoond dat ze een betrouwbare partners is die doortastend en standvastig beslissingen neemt. Uplace wijst er ook nog op dat minister Schauvliege in het dossier een beperkte bevoegdheid had 'binnen de contouren van een bestuurlijke beroepsinstantie bevoegd voor de milieuvergunning' en dat twee Vlaamse Regeringen met daarin CD&V, sp.a, Open Vld en N-VA, zich positief over het project hadden uitgesproken. Uplace wil onmiddellijk starten met de technische uitwerking, werfvoorbereding, projectfinanciering en commercialisatie van Uplace Machelen. De projectontwikkelaar heeft de ambitie om in de loop van 2013 de werfwerkzaamheden aan te vatten. De opening zou in dat geval gepland zijn voor 2016. (L.V.)