In Trends Talk van dit weekend gaat het tijdens het gesprek met de Unizo-topman uiteraard onvermijdelijk over de nationale staking van maandag.

De vakbonden hebben de werknemers opgeroepen om maandag te staken omdat ze zich niet willen neerleggen bij de loonnorm. Die voorziet dat de lonen de komende twee jaar met maximum 0,4 procent mogen stijgen bovenop de index.

Lees verder onder de video

'Een aalmoes' volgens de vakbonden, die daarover eerder al campagne hebben gevoerd op de parking van het farmabedrijf Pfizer.

Dat gebeurde tot grote verbijstering van 94 procent van de ondernemers, aldus Danny Van Assche, 'die nu volop vechten om een ongeziene crisis te overleven'.

De volledige uitzending van Trends Talk met Unizo-topman Danny Van Assche kunt u bekijken op Kanaal Z vanaf zaterdagmorgen 11 uur, of via de video hieronder:

In Trends Talk van dit weekend gaat het tijdens het gesprek met de Unizo-topman uiteraard onvermijdelijk over de nationale staking van maandag. De vakbonden hebben de werknemers opgeroepen om maandag te staken omdat ze zich niet willen neerleggen bij de loonnorm. Die voorziet dat de lonen de komende twee jaar met maximum 0,4 procent mogen stijgen bovenop de index. Lees verder onder de video'Een aalmoes' volgens de vakbonden, die daarover eerder al campagne hebben gevoerd op de parking van het farmabedrijf Pfizer. Dat gebeurde tot grote verbijstering van 94 procent van de ondernemers, aldus Danny Van Assche, 'die nu volop vechten om een ongeziene crisis te overleven'.