Francine Swiggers, topvrouw van Arco, beëindigt haar mandaat als bestuurder bij de restbank Dexia. Ze wordt vervangen door Bart Bronselaer. Dat Swiggers ging opstappen was verwacht. Bronselaer, voormalig bankier bij Merrill Lynch, is een specialist in het "beheren van structuren in uitdoving", aldus een Dexia-woordvoerster.

Bronselaer is immers ook voorzitter van Royal Park Investments, de bad bank van Fortis. Hij zetelt daar voor FPIM, de Federale Particpatie- en Investeringsmaatschappij.

Zijn definitieve benoeming zal worden voorgesteld aan de eerst volgende algemene vergadering na de buitengewone algemene vergadering van Dexia.

Francine Swiggers, topvrouw van Arco, beëindigt haar mandaat als bestuurder bij de restbank Dexia. Ze wordt vervangen door Bart Bronselaer. Dat Swiggers ging opstappen was verwacht. Bronselaer, voormalig bankier bij Merrill Lynch, is een specialist in het "beheren van structuren in uitdoving", aldus een Dexia-woordvoerster. Bronselaer is immers ook voorzitter van Royal Park Investments, de bad bank van Fortis. Hij zetelt daar voor FPIM, de Federale Particpatie- en Investeringsmaatschappij. Zijn definitieve benoeming zal worden voorgesteld aan de eerst volgende algemene vergadering na de buitengewone algemene vergadering van Dexia.