Een eeuwigdurende achtergestelde obligatie stelt een bedrijf in staat zijn kapitaal te versterken zonder tot een formele kapitaalverhoging over te gaan.

De obligaties van UCB zullen noteren op de beurs van Luxemburg. Tegen welke voorwaarden de obligaties worden uitgegeven, is op dit moment nog niet bekend.

De emissie wordt begeleid door Bank of America Merrill Lynch, BNP Paribas en ING Belgium. Senior co-lead manager is Bank of Scotland, Crédit Agricole CIB en Mitsubishi UFJ Securities International zijn co-lead managers.

Een eeuwigdurende achtergestelde obligatie stelt een bedrijf in staat zijn kapitaal te versterken zonder tot een formele kapitaalverhoging over te gaan. De obligaties van UCB zullen noteren op de beurs van Luxemburg. Tegen welke voorwaarden de obligaties worden uitgegeven, is op dit moment nog niet bekend. De emissie wordt begeleid door Bank of America Merrill Lynch, BNP Paribas en ING Belgium. Senior co-lead manager is Bank of Scotland, Crédit Agricole CIB en Mitsubishi UFJ Securities International zijn co-lead managers.