Filip Nuytemans zegt dat in een gesprek met De Morgen. Als bij controle blijkt dat de BTW-nummers van de chauffeurs niet in orde zijn, worden zij door Uber gedesactiveerd.

Nuytemans bevestigt ook dat het bedrijf met de fiscus wil samenwerken. "Als ze willen weten hoeveel een chauffeur bij ons verdiend heeft, kunnen we hen dat perfect meedelen. En we zullen dat ook doen". Hij benadrukt wel dat het gaat om zelfstandigen en dat het dus geen zaak is van het bedrijf hoeveel de chauffeurs precies aangeven bij de fiscus.

Bij de bevoegde kabinetten van Bart Tommelein (Fraudebestrijding) en Johan van Overtveldt (Financiën), wordt positief gereageerd.

(Belga/RR)

Filip Nuytemans zegt dat in een gesprek met De Morgen. Als bij controle blijkt dat de BTW-nummers van de chauffeurs niet in orde zijn, worden zij door Uber gedesactiveerd.Nuytemans bevestigt ook dat het bedrijf met de fiscus wil samenwerken. "Als ze willen weten hoeveel een chauffeur bij ons verdiend heeft, kunnen we hen dat perfect meedelen. En we zullen dat ook doen". Hij benadrukt wel dat het gaat om zelfstandigen en dat het dus geen zaak is van het bedrijf hoeveel de chauffeurs precies aangeven bij de fiscus. Bij de bevoegde kabinetten van Bart Tommelein (Fraudebestrijding) en Johan van Overtveldt (Financiën), wordt positief gereageerd. (Belga/RR)