De details van de beursgang worden mogelijk vrijdag al vastgesteld. Vermoedelijk laat de beursgang zelf niet lang meer op zich wachten, maar de precieze datum is nog niet bekend. Er wordt al geruime tijd uitgekeken naar de beursgang van de onderneming.

Het in San Francisco gevestigde Uber zou bij zijn beursgang in één klap 90 miljard tot 100 miljard dollar waard zijn. Het zou gaan om een van de grootste beursgangen van een Amerikaans technologiebedrijf ooit. Tot de grootste investeerders van het in 2009 opgerichte bedrijf behoort onder meer het Japanse technologieconcern SoftBank.

De details van de beursgang worden mogelijk vrijdag al vastgesteld. Vermoedelijk laat de beursgang zelf niet lang meer op zich wachten, maar de precieze datum is nog niet bekend. Er wordt al geruime tijd uitgekeken naar de beursgang van de onderneming. Het in San Francisco gevestigde Uber zou bij zijn beursgang in één klap 90 miljard tot 100 miljard dollar waard zijn. Het zou gaan om een van de grootste beursgangen van een Amerikaans technologiebedrijf ooit. Tot de grootste investeerders van het in 2009 opgerichte bedrijf behoort onder meer het Japanse technologieconcern SoftBank.