Dat zeggen ingewijden tegen The Wall Street Journal. De registratie bij de SEC duidt erop dat Uber al in het eerste kwartaal van 2019 zijn opwachting kan maken op de beurs.

Het kan een van de grootste beursgangen ooit worden. Uit zogenoemde waarderingsvoorstellen die Uber heeft ontvangen blijkt dat het bedrijf gewaardeerd kan worden op 120 miljard dollar.

Uber is in een race naar de beurs verwikkeld met concurrent Lyft. Dat bedrijf biedt net als Uber taxidiensten aan via een app die door zelfstandige chauffeurs worden uitgevoerd. Ook heeft Lyft deelfietsen. Het bedrijf is alleen in de Verenigde Staten actief en maakte donderdag bekend naar de beurs te stappen.

Dat zeggen ingewijden tegen The Wall Street Journal. De registratie bij de SEC duidt erop dat Uber al in het eerste kwartaal van 2019 zijn opwachting kan maken op de beurs. Het kan een van de grootste beursgangen ooit worden. Uit zogenoemde waarderingsvoorstellen die Uber heeft ontvangen blijkt dat het bedrijf gewaardeerd kan worden op 120 miljard dollar. Uber is in een race naar de beurs verwikkeld met concurrent Lyft. Dat bedrijf biedt net als Uber taxidiensten aan via een app die door zelfstandige chauffeurs worden uitgevoerd. Ook heeft Lyft deelfietsen. Het bedrijf is alleen in de Verenigde Staten actief en maakte donderdag bekend naar de beurs te stappen.