De wijziging werd begin deze maand van kracht. KBC wil zo de commerciële aansturing van het retailnetwerk in Vlaanderen hertekenen. De bank-verzekeraar wil de beslissingslijnen korter maken en de groep verder vereenvoudigen. Dat meldt De Tijd.

Twee regiodirecteurs verloren hierbij hun baan, drie anderen kregen een nieuwe functie, maar een van hen besloot KBC te verlaten. De overigen zijn niet getroffen, omdat de grotere regio's voortaan door twee directeurs geleid worden. Ook bij de ondersteunende en administratieve diensten werd intern geschoven met personeel.

Volgens De Tijd komt het nieuwe aantal retailregio's niet toevallig overeen met het aantal provincies en is dit een terugkeer van de provinciale structuur onder KB en Cera, voor de fusie tot KBC in 1998. (Belga/NS)

De wijziging werd begin deze maand van kracht. KBC wil zo de commerciële aansturing van het retailnetwerk in Vlaanderen hertekenen. De bank-verzekeraar wil de beslissingslijnen korter maken en de groep verder vereenvoudigen. Dat meldt De Tijd. Twee regiodirecteurs verloren hierbij hun baan, drie anderen kregen een nieuwe functie, maar een van hen besloot KBC te verlaten. De overigen zijn niet getroffen, omdat de grotere regio's voortaan door twee directeurs geleid worden. Ook bij de ondersteunende en administratieve diensten werd intern geschoven met personeel.Volgens De Tijd komt het nieuwe aantal retailregio's niet toevallig overeen met het aantal provincies en is dit een terugkeer van de provinciale structuur onder KB en Cera, voor de fusie tot KBC in 1998. (Belga/NS)