De herstructurering is het gevolg van het beëindigen van een contract van een grote klant, Polimeri. In 2009 werd het contract voor de productie van de kunststof polystreen op de site van Feluy stopgezet.

Total Petrochemicals neemt nu ook een deel van de installaties en de exploitatierechten van Polimeri over. Onder die voorwaarden zal Total de productie van polystyreen voortzetten tot eind september 2011.

In de vestiging worden ook nog andere chemische producten zoals polypropeen en polyethleen gemaakt. Bij het bedrijf werken ongeveer 525 mensen.

De herstructurering is het gevolg van het beëindigen van een contract van een grote klant, Polimeri. In 2009 werd het contract voor de productie van de kunststof polystreen op de site van Feluy stopgezet. Total Petrochemicals neemt nu ook een deel van de installaties en de exploitatierechten van Polimeri over. Onder die voorwaarden zal Total de productie van polystyreen voortzetten tot eind september 2011. In de vestiging worden ook nog andere chemische producten zoals polypropeen en polyethleen gemaakt. Bij het bedrijf werken ongeveer 525 mensen.