Tim Rooney was CEO sinds juni 2018. Hij verlaat maandag de bank. Volgens Bank Nagelmackers heeft Rooney een 'belangrijke rol gespeeld bij het initiëren en uitvoeren van de eerste fase van de nieuwe strategie en bij het begeleiden van de strategische review'.

De Chinese aandeelhouder Dajia lanceerde in mei 2017 een strategische evaluatie van haar activa buiten China, waaronder ook Bank Nagelmackers, en zegt eind vorig jaar 'verschillende blijken van belangstelling voor de bank' te hebben ontvangen. De aandeelhouder zegt nog ervan overtuigd te zijn dat de bank extra waarde kan leveren door de aangescherpte strategie succesvol te implementeren.

Het directiecomité van de bank blijft samengesteld uit Yuan als CEO ad interim en CFO, Sjaak Kuin als Chief Risk Officer en Aymon Detroch, Chief Commercial Officer.

Tim Rooney was CEO sinds juni 2018. Hij verlaat maandag de bank. Volgens Bank Nagelmackers heeft Rooney een 'belangrijke rol gespeeld bij het initiëren en uitvoeren van de eerste fase van de nieuwe strategie en bij het begeleiden van de strategische review'. De Chinese aandeelhouder Dajia lanceerde in mei 2017 een strategische evaluatie van haar activa buiten China, waaronder ook Bank Nagelmackers, en zegt eind vorig jaar 'verschillende blijken van belangstelling voor de bank' te hebben ontvangen. De aandeelhouder zegt nog ervan overtuigd te zijn dat de bank extra waarde kan leveren door de aangescherpte strategie succesvol te implementeren. Het directiecomité van de bank blijft samengesteld uit Yuan als CEO ad interim en CFO, Sjaak Kuin als Chief Risk Officer en Aymon Detroch, Chief Commercial Officer.