Tienduizenden pakketjes vertraagd na gewapende overval op Bol.com

Bij bol.com in Waalwijk. 'Het verloop was enorm hoog en er hing een angstige sfeer. "Doorlopen, doorlopen, sneller, sneller!"'

De bezorging van tienduizenden pakketjes die zijn besteld bij koopsite Bol.com loopt vertraging op als gevolg van de gewapende overval op het distributiecentrum van het bedrijf. Een woordvoerster van Bol.com zegt dat alle consumenten die een pakket verwachten op de hoogte zijn gesteld en dat de onderneming bezig is de achterstand in te halen.

Het distributiecentrum van Bol.com in het Nederlandse Waalwijk werd zondag overvallen. Het was een gewapende overval die volgens de politie vermoedelijk door meerdere daders is uitgevoerd. De overvallers kwamen om 09.00 uur het pand binnen en bedreigden twee beveiligingsmedewerkers. De daders zijn geruime tijd binnen geweest.

De bedreigde medewerkers sloegen rond 14.50 uur alarm. De politie heeft over de buit nog niets bekendgemaakt. De woordvoerster van Bol.com kan niet exact aangeven hoelang het duurt tot de achterstand van te bezorgen pakketten is weggewerkt, want het onderzoek van de politie loopt nog.

Bol.com heeft consumenten en bedrijven die op een bestelling wachten gemaild en uitgelegd wat de oorzaak van de vertraging is. De helft van de klanten die maandag een pakket verwachten, ondervindt geen gevolgen van de overval en ontvangen hun pakket op tijd. ‘Meer dan de helft van de bestellingen komen niet uit ons warehouse, maar worden direct door ondernemers naar de klant gestuurd’, aldus de woordvoerster.

Partner Content