De Belgische markt wint aan belang voor Tesla, de bouwer van elektrische auto's. Tesla benoemde begin dit jaar een eerste countrymanager, An De Pauw, voor ons land. Die heeft plannen voor extra verkooppunten, onderhoudscentra en laadpalen. "Ons netwerk moet heel België omvatten", klinkt het in De Tijd.

Naast de huidige showrooms in Aartselaar en Brussel wordt gezocht naar locaties in het zuiden van België en in de regio Oost- en West-Vlaanderen. Sinds augustus 2013 verkocht Tesla in België al meer dan 700 elektrische luxewagens, waarvan 521 vorig jaar. (Belga/NS)

De Belgische markt wint aan belang voor Tesla, de bouwer van elektrische auto's. Tesla benoemde begin dit jaar een eerste countrymanager, An De Pauw, voor ons land. Die heeft plannen voor extra verkooppunten, onderhoudscentra en laadpalen. "Ons netwerk moet heel België omvatten", klinkt het in De Tijd. Naast de huidige showrooms in Aartselaar en Brussel wordt gezocht naar locaties in het zuiden van België en in de regio Oost- en West-Vlaanderen. Sinds augustus 2013 verkocht Tesla in België al meer dan 700 elektrische luxewagens, waarvan 521 vorig jaar. (Belga/NS)