Dat bevestigt het bedrijf vrijdag in De Tijd.

Het verlieslatende Delvaux is nog erg afhankelijk van België. Dat houdt de volumes laag, terwijl de kosten hoog liggen. Delvaux wil nu de volumes opkrikken en dat moet in het buitenland. Maar "als louter familiebedrijf zijn we te klein om bestendige groei in het buitenland te realiseren. We kunnen dit niet alleen", zegt Delvaux-topman Christian Salez in de krant.

Volgens Salez is nog niet beslist welk soort partnerschap er komt. "We willen de komende twaalf tot achttien maanden bekijken wat de beste vorm voor een partnerschap is. Pas dan kunnen de cijfers worden ingevuld." Delvaux verkiest in ieder geval in zee te gaan met een een industriële, en niet een financiële, partij.

Dat bevestigt het bedrijf vrijdag in De Tijd. Het verlieslatende Delvaux is nog erg afhankelijk van België. Dat houdt de volumes laag, terwijl de kosten hoog liggen. Delvaux wil nu de volumes opkrikken en dat moet in het buitenland. Maar "als louter familiebedrijf zijn we te klein om bestendige groei in het buitenland te realiseren. We kunnen dit niet alleen", zegt Delvaux-topman Christian Salez in de krant. Volgens Salez is nog niet beslist welk soort partnerschap er komt. "We willen de komende twaalf tot achttien maanden bekijken wat de beste vorm voor een partnerschap is. Pas dan kunnen de cijfers worden ingevuld." Delvaux verkiest in ieder geval in zee te gaan met een een industriële, en niet een financiële, partij.