Delta zette zijn meerderheidsbelang in Indaver onlangs formeel in de etalage. Volgens de bronnen zouden ook Suez-concurrent Veolia Environnement en verschillende opkoopfondsen interesse hebben in Indaver. Een mogelijke deal zou heel Indaver waarderen op zo'n 800 miljoen euro. Suez en Veolia wilden geen commentaar geven. Een woordvoerder van Delta gaf eerder deze week aan dat de onderneming nog geen concrete afspraken heeft gemaakt met de verschillende partijen.

Deze week raakte bekend dat Delta zich na zeven jaar terugtrekt uit de Mechelse afvalreus. De topman van Indaver, Paul De Bruycker, gaf aan tegen eind dit jaar de nieuwe eigenaar te kennen. De topman sprak toen van wereldwijde interesse in het bedrijf. De ambities van Indaver zijn groot: een leidende rol spelen in de verwerking van gevaarlijk afval en de industriële dienstverlening in Europa. Bij Indaver zijn ruim 1.600 mensen tewerkgesteld.(Belga/NS)

Delta zette zijn meerderheidsbelang in Indaver onlangs formeel in de etalage. Volgens de bronnen zouden ook Suez-concurrent Veolia Environnement en verschillende opkoopfondsen interesse hebben in Indaver. Een mogelijke deal zou heel Indaver waarderen op zo'n 800 miljoen euro. Suez en Veolia wilden geen commentaar geven. Een woordvoerder van Delta gaf eerder deze week aan dat de onderneming nog geen concrete afspraken heeft gemaakt met de verschillende partijen. Deze week raakte bekend dat Delta zich na zeven jaar terugtrekt uit de Mechelse afvalreus. De topman van Indaver, Paul De Bruycker, gaf aan tegen eind dit jaar de nieuwe eigenaar te kennen. De topman sprak toen van wereldwijde interesse in het bedrijf. De ambities van Indaver zijn groot: een leidende rol spelen in de verwerking van gevaarlijk afval en de industriële dienstverlening in Europa. Bij Indaver zijn ruim 1.600 mensen tewerkgesteld.(Belga/NS)