De 36 experts van HaskoningDHV Belgium maken begin 2018 de overstap naar Sweco, zo meldt deze laatste maandag in een persbericht.

De activiteiten van HaskoningDHV Belgium, met vestigingen in Mechelen en Namen, omvatten onder meer bodemonderzoeken en -saneringen, milieueffectrapportages (MER) en gebiedsontwikkeling. De betrokken werknemers zullen bij Sweco in Brussel en Mechelen aan de slag gaan.

Sweco Belgium rijgt de jongste maanden de overnames aaneen. In juni werd de overname aangekondigd van het Belgische ingenieurs- en adviesbureau M&R Engineering, met een 50-tal werknemers.

Een maand later raakte bekend dat ook het Kortrijkse ingenieurs- en adviesbureau Snoeck & Partners (24 werknemers) in Sweco-handen komt.

Het Zweedse ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau Sweco stelt in heel Europa 14.500 mensen tewerk en draait een omzet van ongeveer 1,7 miljard euro. Sweco Belgium telt meer dan 900 personeelsleden.

De 36 experts van HaskoningDHV Belgium maken begin 2018 de overstap naar Sweco, zo meldt deze laatste maandag in een persbericht.De activiteiten van HaskoningDHV Belgium, met vestigingen in Mechelen en Namen, omvatten onder meer bodemonderzoeken en -saneringen, milieueffectrapportages (MER) en gebiedsontwikkeling. De betrokken werknemers zullen bij Sweco in Brussel en Mechelen aan de slag gaan. Sweco Belgium rijgt de jongste maanden de overnames aaneen. In juni werd de overname aangekondigd van het Belgische ingenieurs- en adviesbureau M&R Engineering, met een 50-tal werknemers. Een maand later raakte bekend dat ook het Kortrijkse ingenieurs- en adviesbureau Snoeck & Partners (24 werknemers) in Sweco-handen komt. Het Zweedse ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau Sweco stelt in heel Europa 14.500 mensen tewerk en draait een omzet van ongeveer 1,7 miljard euro. Sweco Belgium telt meer dan 900 personeelsleden.