De huidige CFO van de KBC-groep, Rik Scheerlinck, gaat op pensioen. Hij wordt vervangen door Luc Popelier, momenteel aan het hoofd van de divisie International Markets bij de bank.

Het nieuwe hoofd van de divisie International Markets wordt Peter Andronov, momenteel CEO van UBB en Country CEO van Bulgarije. Er komt ook een nieuwe CEO voor de Divisie België.

Huidig topman Daniël Falque vertrekt bij KBC. Hij wordt vervangen door David Moucheron, momenteel CEO van K&H Bank & Insurance en Country CEO van Hongarije.

Moucheron wordt als Country CEO voor Hongarije opgevolgd door Guy Libot, huidige Algemeen Directeur Group Finance van KBC Groep. Andronov wordt als Country CEO van Bulgarije opgevolgd door door Peter Roebben, de huidige CEO van KBC Bank Ireland. Die wordt weer opgevolgd door Ales Blazek, het huidige Hoofd Data en Strategie bij CSOB, de Tsjechische Divisie van KBC Groep.

De huidige CFO van de KBC-groep, Rik Scheerlinck, gaat op pensioen. Hij wordt vervangen door Luc Popelier, momenteel aan het hoofd van de divisie International Markets bij de bank. Het nieuwe hoofd van de divisie International Markets wordt Peter Andronov, momenteel CEO van UBB en Country CEO van Bulgarije. Er komt ook een nieuwe CEO voor de Divisie België. Huidig topman Daniël Falque vertrekt bij KBC. Hij wordt vervangen door David Moucheron, momenteel CEO van K&H Bank & Insurance en Country CEO van Hongarije. Moucheron wordt als Country CEO voor Hongarije opgevolgd door Guy Libot, huidige Algemeen Directeur Group Finance van KBC Groep. Andronov wordt als Country CEO van Bulgarije opgevolgd door door Peter Roebben, de huidige CEO van KBC Bank Ireland. Die wordt weer opgevolgd door Ales Blazek, het huidige Hoofd Data en Strategie bij CSOB, de Tsjechische Divisie van KBC Groep.