De Amerikaanse koffieketen Starbucks opent binnenkort twee nieuwe koffiehuizen in België. Deze zomer opent er een nieuw in Brussel. Dat zegt Cédric Pauwels van Peak Communications, het bedrijf dat de communicatie verzorgt voor de Belgische filialen van Starbucks.

"Het gaat om de eerste samenwerking met de vervoersmaatschappij MIVB. De Starbucks zal in het metrostation komen. We weten nog niet precies wanneer, maar zeker nog deze zomer."

Ook nieuwe Starbucks in Brugge

Ook in het station van Brugge opent Starbucks een nieuw filiaal. "Wellicht in de herfst van 2012", zegt Pauwels.

Starbucks heeft al zeven filialen in ons land: twee in Gent, een in Antwerpen, een in het station Brussel Centraal en drie op de luchthaven Brussels Airport. Binnenkort komen daar dus Brugge en het station Brussel Noord bij. (JC)

De Amerikaanse koffieketen Starbucks opent binnenkort twee nieuwe koffiehuizen in België. Deze zomer opent er een nieuw in Brussel. Dat zegt Cédric Pauwels van Peak Communications, het bedrijf dat de communicatie verzorgt voor de Belgische filialen van Starbucks."Het gaat om de eerste samenwerking met de vervoersmaatschappij MIVB. De Starbucks zal in het metrostation komen. We weten nog niet precies wanneer, maar zeker nog deze zomer." Ook nieuwe Starbucks in Brugge Ook in het station van Brugge opent Starbucks een nieuw filiaal. "Wellicht in de herfst van 2012", zegt Pauwels. Starbucks heeft al zeven filialen in ons land: twee in Gent, een in Antwerpen, een in het station Brussel Centraal en drie op de luchthaven Brussels Airport. Binnenkort komen daar dus Brugge en het station Brussel Noord bij. (JC)