Air France verwacht dat 48 procent van de geplande vluchten zullen kunnen opstijgen. Gisteren moest de vliegtuigmaatschappij het met minder stellen.

Sinds 15 september staat meer dan de helft van de vliegtuigen van Air France aan de grond. Het gaat om de langste staking sinds 1998

De Franse premier Manuel Valls heeft wederom geprobeerd om een einde te maken aan de actie, maar tevergeefs. Hij roept de piloten op om de voorstellen van de directie grondig te bestuderen.

"Deze staking heeft geen enkele bestaansreden. Ze wordt niet begrepen door de Fransen, stelt Frankrijk in een slecht daglicht en vormt een echt gevaar voor het bedrijf", aldus de Franse premier. (Belga/NS)

Air France verwacht dat 48 procent van de geplande vluchten zullen kunnen opstijgen. Gisteren moest de vliegtuigmaatschappij het met minder stellen. Sinds 15 september staat meer dan de helft van de vliegtuigen van Air France aan de grond. Het gaat om de langste staking sinds 1998De Franse premier Manuel Valls heeft wederom geprobeerd om een einde te maken aan de actie, maar tevergeefs. Hij roept de piloten op om de voorstellen van de directie grondig te bestuderen. "Deze staking heeft geen enkele bestaansreden. Ze wordt niet begrepen door de Fransen, stelt Frankrijk in een slecht daglicht en vormt een echt gevaar voor het bedrijf", aldus de Franse premier. (Belga/NS)