In Denemarken "worden Carlsberg en Tuborg, de twee merken van de groep, niet meer geleverd bij supermarkten, winkels, bars en andere horeca", luidt het bij de bierbrouwer.

Volgens een woordvoerder is de directie niet van plan om toe te geven aan de stakers. "Er komen geen onderhandelingen zolang de arbeiders niet opnieuw aan de slag gaan", aldus de woordvoerder.

Zo'n 1.100 van de in totaal 2.000 werknemers van Carlsberg hebben beslist om hun staking maandag voort te zetten. Ze pikken onder meer de bevriezing van de lonen niet.

De invoerder van het biermerk in de Benelux bevestigt dat van tekorten geen sprake is.

In Denemarken "worden Carlsberg en Tuborg, de twee merken van de groep, niet meer geleverd bij supermarkten, winkels, bars en andere horeca", luidt het bij de bierbrouwer. Volgens een woordvoerder is de directie niet van plan om toe te geven aan de stakers. "Er komen geen onderhandelingen zolang de arbeiders niet opnieuw aan de slag gaan", aldus de woordvoerder. Zo'n 1.100 van de in totaal 2.000 werknemers van Carlsberg hebben beslist om hun staking maandag voort te zetten. Ze pikken onder meer de bevriezing van de lonen niet. De invoerder van het biermerk in de Benelux bevestigt dat van tekorten geen sprake is.