De vakbonden hebben maandag stakingsposten opgetrokken waardoor het - volgens een woordvoerder van de verzekeraar - mensen verhinderd wordt aan de slag te gaan.

De bonden hebben de werknemers opgeroepen het werk neer te leggen omdat ze het niet eens zijn met de geplande verhuis van een deel van het personeel - 260 werknemers - vanuit Brussel naar Antwerpen. Het sociaal conflict sleept al maanden aan. De bonden nemen het niet dat de verhuisplannen worden doorgezet zonder akkoord.

Volgens de directie is de vakbondsactie niet in verhouding met de problematiek. Een woordvoerder benadrukt dat de betrokken werknemers de keuze krijgen tussen verhuizen of blijven. Van de 260 betrokken werknemers moet er volgens de zegsman voor 80 mensen nog een oplossing worden gevonden tegen eind 2013. (Belga/BO)

De vakbonden hebben maandag stakingsposten opgetrokken waardoor het - volgens een woordvoerder van de verzekeraar - mensen verhinderd wordt aan de slag te gaan. De bonden hebben de werknemers opgeroepen het werk neer te leggen omdat ze het niet eens zijn met de geplande verhuis van een deel van het personeel - 260 werknemers - vanuit Brussel naar Antwerpen. Het sociaal conflict sleept al maanden aan. De bonden nemen het niet dat de verhuisplannen worden doorgezet zonder akkoord. Volgens de directie is de vakbondsactie niet in verhouding met de problematiek. Een woordvoerder benadrukt dat de betrokken werknemers de keuze krijgen tussen verhuizen of blijven. Van de 260 betrokken werknemers moet er volgens de zegsman voor 80 mensen nog een oplossing worden gevonden tegen eind 2013. (Belga/BO)